Despre noi

Bine ai venit!
Noi suntem Vlad Daisa și Dragoş Marian, fondatorii site-ului europigeons.ro și ne bucurăm că ai ajuns aici!

Vlad este membru în Asociația Columbofilă Vaslui din anul 2007 și participă la etapele de zbor din anul 2010, iar în urmă cu 3 ani a preluat și funcția de tehnic pe județ al Asociației.

Dragoș este membru al Asociației Columbofile Vaslui din anul 2009 și participă cu porumbeii la concursurile organizate din anul 2011. În prezent îndeplinește funcția de vice președinte.

Și unul, și celălalt, ne-am implicat la nivelul de vârf al Asociației, căutând în permanență optimizarea instrumentelor de achiziții, realizarea planurilor de zbor și negocierea cu celelalte asociații vecine în scopul atingerii obiectivelor propuse ale Asociației Columbofile Vaslui.

Site-ul europigeons.ro a fost creat din pasiunea noastră pentru sportul columbofil. Inițiativa creării site-ului am dezvoltat-o împreună, amândoi fiind implicați 100% cu idei și resurse necesare pentru a pune bazele unui site care să vină în întâmpinarea nevoilor și cerințelor iubitorilor de porumbei.

Suntem tineri, cu o viziune nouă asupra a ceea ce înseamnă viitorul sportului columbofil și ne aflăm la început de drum pe această nișă a vânzărilor de porumbei.
Ne dorim să împărtășim cu publicul interesat aspecte din viața columbofilă de zi cu zi, să oferim o platformă sigură și transparentă pentru achiziții de porumbei la preț fix, dar și la licitații, de la crescătorii autohtoni și de ce nu și de la crescătorii internaționali.

Pentru sugestii și propuneri cu privire la conținutul online, așteptările și interesele pe care le ai, nu ezita să ne contactezi la una dintre cele două adrese de e-mail furnizate sau la telefon.

Îți mulțumim pentru răbdarea cu care ai parcurs aceste rânduri și spor la licitat!