ENERGIE VITALITATE REZISTENTA


ENERGIE VITALITATE REZISTENTA porumbei

Aceste trei cuvinte din titlul acestui articol sunt adesea interpretate greșit atunci când vorbim despre aplicarea lor la sportul nostru de curse de porumbei. Am citit prea des articole ale unor oameni învățați, asemănând pregătirea porumbeilor noștri cu cea a alergătorilor, bicicliștilor și chiar a boxerilor? Ciudat că nu par niciodată să includă înotătorii pe distanțe lungi în comparațiile lor.

Scopul acestui articol este să încercăm să clarificăm că ceea ce este bun pentru gâscă nu este întotdeauna bun pentru gansac și, cu siguranță, în cursele de porumbei am constatat că acesta este un fapt, deși nu este incontestat. În două țări particulare, una din Europa și una de pe continent, concentrația curselor de porumbei a fost schimbată în cursele mai scurte. Acest lucru se întâmplă inevitabil atunci când un sport devine comercializat, iar banii devin factorul decisiv.

Acest lucru a schimbat pregătirea săptămânală a unor crescatori în cea a încărcării de carbo în ultimele zile de pregătire până la cursă. Comparația obișnuită este că așa sunt alergătorii și bicicliștii care obțin explozii suplimentare de energie. Creatina suplimentară este, de asemenea, o altă formă de încărcare a carbohidraților sau de stimulare a energiei. ENERGIA poate fi atrasă în explozii scurte ca în încărcarea carbohidratului, dar este rapid epuizată, dacă acest tip de energie este stimulat la neglijarea proteinelor și grăsimilor, atunci când această mică stocare a conversiilor ușor obținute de rezerve de energie este epuizată, iar ficatul trece la rezervorul principal sau sursa de aprovizionare, mușchiul pieptului este redus în curând la o bucată de carne irosită, ceea ce duce la un atlet epuizat și emaciat, care poate să nu mai funcționeze niciodată la performanțe maxime.

De ce funcționează cu alergători de lungă distanță și bicicliști și nu cu înotători și porumbei pe distanțe lungi ma puteți întreba. Motivul este simplu; întrucât rezervele de încărcare de carbohidrate sunt epuizate, există întotdeauna stații de-a lungul drumului în care își pot ridica rezervele. Înotătorul nu poate face acest lucru și nici porumbeii noștri de curse. Încărcarea invariabilă cu creatină este bună pentru explozii scurte de energie, dar dacă nevoia de energie susținută este prelungită, porumbelul devine deshidratat, iar crampele musculare devin ordinea zilei, așa că creatina pentru porumbei este scoasa din cărțile mele.

Vitalitatea este o necesitate genetică printre porumbeii noștri, Energia și Rezistența depind de ceea ce hrănim și când, cu adăugarea unor caracteristici fizice pentru a spori rezistența. Este important să înțelegem cum se obține energie din grăsimi, proteine ​​și carbohidrați și pentru ce perioade de timp fiecare poate rămâne o sursă de aprovizionare regulată. Dacă cineva se concentrează pe încărcarea Carbo, si neglijeaza acumulatorii pentru rezistență, de fiecare dată când păsările noastre se lovesc de o cursă grea pentru care încărcarea carbo nu va fi suficientă, șansele sunt că ai redus echipa de curse la o mulțime de concurenți mediocri. Unii pot contrazice acest aspect, dar am avut suficiente dovezi vizibile pentru a mă lăsa fără îndoială că acesta este motivul principal pentru care unii porumbeii nu ajung acasă. Adesea, problema nu este văzută în prima cursa la care un porumbel este supus acestui tratament, din cauza acumulării anterioare a alimentelor esențiale potrivite. Cu toate acestea, practicarea continuă a acestor metode gresite vom ajunge în curand cu porumbeii noștri sa constatam ca nu reusim sa menținem un corp sănătos puternic susținut.

Boxerii sunt deseori supuși aceluiași tratament ca porumbeii noștri, în cazul lor, din cauza faptului că se străduiesc să îndeplinească greutatea necesară în diviziunea lor. Grăsimile și proteinele din fripturi / carne sunt păstrate în afara lor, iar încărcarea carbohidratului cu mult exercițiu este la ordinea zilei. Boxerul răspunde la acest tratament și face greutatea, intră în ring și iese din colț sărind cu energie de tip carbo. Din păcate, dacă nu este suficient de priceput pentru a provoca un KO precoce, el începe să se deterioreze rapid. Se poate observa cu ușurință prin observația că el nu mai lovește propria greutate, își pierde picioarele și devine piciorul plat, chiar și creierul devine lent, deoarece nu mai are în posesie resursele de energie pentru a hrăni creierul și mai puțin capacitatea de a finaliza meciul.

Neglijarea sau înțelegerea pregătirii porumbeilor noștri este adesea înfățișată în multe feluri. Trăiesc direct pe linia de zbor pentru multe federații și sindicate, iar dacă cursa se dovedește a fi cu vânt din fata, am mulți vizitatori care nu au putut să ajungă acasă. La examinarea atentă a acestor păsări, există unele care sunt doar materiale inutile. Cu toate acestea, cantitatea de păsări de calitate cu toate atuurile unui porumbel de curse care renunta pentru că au fost pregătite incorect pentru cursă este uimitoare. Mulți crescatori aud despre încărcarea carbo și sunt convinși că astfel de practici le vor face porumbeii celebri sau mai buni decât sunt. Pot să vă spun cantitatea de păsări care ajung aici, emaciate și denudate de tot mușchiul pieptului, este o dovadă clară că manipulatorul nu merită să fie privit ca un crescator inteligent.

Există crescatori care știu ce fac, dar sunt o mică minoritate și este trist că astfel de crescatori au auzit vreodată despre încărcarea carbo. Sper că dacă vom supune porumbeii noștri la acest tip de preparat, ne asumam consecințele dacă se dovedeste ca este greșit. Este nevoie de o persoană inteligentă să știe ce și când să se hrănească, pentru diferite tipuri de condiții de curse.

Îi deplâng pe scriitorii care aruncă toată terminologia fantezistă, cum ar fi aminoacizii și substanțele bogate în energie, pe care le sfătuiesc să le folosească, în loc să folosească principiile care au făcut ca porumbelul de curse să fie icoana devenită în întreaga lume.

Cred intr-o acumulare bine echilibrată, care va oferi porumbelului toate rezervele de care are nevoie. Sa incarci carbo un porumbel de curse în detrimentul esențialelor pentru distanțe lungi este în principal o operațiune stupidă și greșit înțeleasă de către crescatori. Întotdeauna va exista experimentare pentru a găsi o metodă de îmbunătățire a performanței, însă încărcarea de carbo nu a fost niciodată dovedită în sens științific în modul în care este practicată de mulți crescatori. Faptul că urmăresc orbește cuvântul unora. Dacă porumbeii au început să câștige de la încărcarea carbo, există un alt motiv pentru acest lucru și, cu siguranță, nu preparatul. Cu toții avem ani buni și unii nu chiar atât de bine, dar să acordăm creditul pentru încărcarea carbohidratului poate fi o greșită judecată a ceea ce este cel mai bine pentru porumbeii noștri.

Nu v-am oferit o metodă de preparare și hrănire aici, ele au fost deja explicate în alte articole scrise de mine. De asemenea, noi înșine putem crește performanța pentru o perioadă scurtă de timp și putem ajunge la grămada de deșeuri înainte de a ajunge vreodată să realizăm despre ce este vorba. Ca și în cazul încărcării carbo, sfatul meu nu o face, este posibil să-ți pară rău că ai început vreodată. Limitele și rezervele porumbeilor noștri au fost stabilite în urmă cu mulți ani, cu alimentele disponibile, doar medicamentele care îmbunătățesc vor îmbunătăți o metodă încercată și vă spun din nou la ce cost?

Carbohidrați trebuie să existe în dietă, dar numai în proporție de o dietă bine echilibrată, cu grăsimi, proteine ​​și vitamine încorporate pentru a susține ENERGIA, VITALITATEA și REZISTENTA.

de Jack Barkel.